Vi använder cookies
Genom att klicka på "Tillåt alla" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att analysera hur webbplatsen används och som hjälp i vår marknadsföring.
Hem
/
Artiklar
/
Presenttips

Presenttips till drinkälskaren

Vad köper man i present eller julklapp till någon som gillar att göra drinkar? Här är våra bästa tips på drinktillbehör och ingredienser som vi tror vem som helst med ett intresse för drinkar kommer uppskatta.

Ett kollage med produkterna som nämns i artikeln.

När du köper något via våra länkar kan vi få en liten provision. Detta är vår enda intäkt och räknas som reklam. Denna artikel innehåller annonslänkar för

Cervera och Nordic Nest

. Tack!

Tips! Se även vår artikel med 10 drinktillbehör att ha hemma för mer inspiration.

Ett set med syrups.

1. Smaksatta syrups

Smaksatta syrups är en användbar ingrediens i många drinkar, framförallt fruktiga smaksättningar som hallon, jordgubb och passionsfrukt. Till exempel har Monin ett stort utbud av syrups som går att köpa online eller i vissa välsorterade butiker, och de har även ett set med miniflaskor som är en perfekt julklapp enligt oss.

{{product-syrups-set="/produkter"}}

Shakerset i 9 delar.

2. Ett shakerset

Ett shakerset är en given julklapp till den som inte redan har en välutrustad hemmabar. Här finns det mycket att välja på i olika prisklasser. Ett lite mer påkostat shakerset med många delar är det på bilden från Bar Craft.

{{product-shakerset-9-delar="/produkter"}}

En shaker i glas.

3. En lyxig shaker i glas

Även om mottagaren kanske redan har en shaker i metall så tror vi att den här fina varianten i glas blir ett uppskattat komplement, eftersom den både är funktionell med ett lock som går att använda som mätglas, och väldigt dekorativ.

{{product-shaker-glas="/produkter"}}

Highballglas från Orrefors.

4. Snygga drinkglas

Snygga drinkglas kan man inte få för många av. Highballglaset är kanske det mest mångsidiga drinkglaset (som även passar bra till vardags) och det som vi rekommenderar att köpa i present om du inte vet vilken typ av drinkar mottagaren gillar. Dessa eleganta glas från Orrefors är ett bra val enligt oss.

{{product-city-highball="/produkter"}}

Isform som gör tre runda isbollar åt gången.

5. Isform för runda isbollar

Isbollar gör vilken drink som helst mer intressant men är svåra att få tag på och ganska dyra i butik. Med den här formen går det istället att göra egna hemma!

{{product-isbollar="/produkter"}}

Drinkpinnar i metall.

6. Drinkpinnar

Med de här återanvändbara drinkpinnarna går det att lyxa till de flesta drinkar med en vacker garnering som inte riskerar att sjunka ner i glaset. Utmärkta att sätta t.ex. körsbär, oliver eller bär på.

{{product-cocktailpinnar="/produkter"}}