Vi använder cookies
Genom att klicka på "Tillåt alla" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att analysera hur webbplatsen används och som hjälp i vår marknadsföring.
Hem
/
Artiklar
/
Gin till Gin & Tonic

Vilken gin till Gin & Tonic?

Vi tipsar om några ginsorter i olika prisklasser som funkar utmärkt i en GT. De funkar även bra i andra gin-baserade drinkar som t.ex. Tom Collins och French 75.

Ett kollage med ginsorterna som nämns i artikeln.

När du köper något via våra länkar kan vi få en liten provision. Detta är vår enda intäkt och räknas som reklam. Denna artikel innehåller annonslänkar för

. Tack!

1. Beefeater London Dry Gin, 259 kr (700 ml)

En prisvärd klassiker, med en ren smak där enbär står i fokus och kompletteras av citrus. Ett säkert kort som inte kostar allt för mycket helt enkelt.

Läs mer på Systembolaget

2. Hernö Gin, 337 kr (700 ml)

Prisvinnande gin från Härnösand, som med det sagt också är ett väldigt säkert kort. Smaken är enkel och ren med inslag av enbär, citrus och örter.

Läs mer på Systembolaget

3. Hendrick's Gin, 479 kr (700 ml)

En mild och fräsch gin med inslag av bland annat gurka och rosor. Ett tips är att garnera med just gurka för att förstärka den smaken.

Läs mer på Systembolaget

4. Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin, 419 kr (500 ml)

Spännande alternativ om du vill ha en exklusivare gin med lite mer komplexitet i smaken. Inslag av enbär, kanel, koriander, citrusskal, sandelträ och rosépeppar.

Läs mer på Systembolaget